Oplossingen voor zakelijke telefonie

Een VoIP provider, vast-mobiel integratie of een softphone app; gaat er bij jou nog geen belletje rinkelen? No worries, dat hoeft ook helemaal niet. Het enige dat wij nodig hebben is jouw wensenlijstje. En je nummer!

Of je nou ICT-beheerder bent met een gedetailleerd plan of juist totaal blanco bij ons aanklopt; wij gaan graag met je op zoek naar de best passende telefonie-oplossing voor jouw zaak. Daarbij laten we je kennismaken met onze nieuwste mogelijkheden. Van bellen in de cloud tot slimme computer-telefonie integratie, waarmee je tijdens een telefoontje met één druk op de knop het klantdossier in beeld krijgt.

Een beller is sneller. In ons geval is dat ook echt zo. Wij zorgen voor optimale zakelijke telefonie, op kantoor en thuis. Zeker nu we allemaal meer thuiswerken, houd je met vast-mobiel integratie perfect contact met elkaar. Met telefonie van Faber heb je alles binnen bereik.

Vraag een offerte aan

 

Onze telefonie-oplossingen

  • Vast-mobiel integratie
  • Cloud telefonie
  • Telefooncentrales
  • Mobiele telefonie
  • VoIP
  • Computer-telefonie integratie

Wij wachten je belletje af

Ben jij op zoek naar een slimme oplossing voor jouw zakelijke telefonie? En zoek je een telecompartner in de buurt die altijd bereikbaar is? Wij wachten je belletje af. Inkoppertje.

Neem contact met ons op

Stal Panser Elema

Hotel Via Via

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Vier huisartsen praktijken

Jopie Huisman Museum

Klein Vaarwater

Scholenkoepel KyK

Thus Wonen