Wij bieden de oplossing

Bij Faber Telecom & Data zijn we gespecialiseerd in zakelijke telefonie. Of je nu op zoek bent naar telefonie in de cloud of on-premise telefonie in je eigen patchkast, wij bieden de oplossing die bij jouw bedrijf past. En wist je dat we ook CRM-integratie kunnen verzorgen? Zo heb je altijd alle klantgegevens bij de hand. 

Maar we doen meer dan alleen telefonie. Ook voor draadloze netwerken en professionele camerabeveiliging professionele camerabeveiliging ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons servicepakket voor camerasystemen zorgen we ervoor dat je altijd verzekerd bent van een veilige werkomgeving. Dat geeft wel zo’n gerust gevoel, toch?  

We denken graag met je mee over welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Bij ons ben je niet zomaar een klant, maar een partner. Want samenwerken en elkaar versterken, daar draait het om in het zakenleven. En onze service houdt niet op na de installatie. Ook daarna kun je op ons rekenen voor onderhoud en support. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot betrouwbare partner voor veel bedrijven in Noord-Nederland. Vertrouwen staat bij ons voorop. Jij investeert in een goed netwerk, wij in een goede relatie met onze klanten én onze leveranciers. Faber, mei de F fan fertrouwen.

Kortom, bij Faber Telecom & Data vind je alles op het gebied van zakelijke communicatie en beveiliging. En dat allemaal met een persoonlijke touch. Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen! 

 

Wij wachten je belletje af

Ben jij op zoek naar een slimme oplossing voor jouw zakelijke telefonie? En zoek je een telecompartner in de buurt die altijd bereikbaar is? Wij wachten je belletje af. Inkoppertje.

Neem contact met ons op

Oplossingen voor

Zakelijke
Telefonie

Oplossingen voor

(Draadloze)
Netwerken

Oplossingen voor

Camera
Beveiliging