Hosted telefonie

Wil je absolute flexibiliteit in je vaste en mobiele telefonie? Dan kies je voor Hosted telefonie van Faber Telecom & Data. Doordat jouw telefooncentrale niet meer in je pand hangt maar in een Nederlands datacenter maakt het niet meer uit waar of hoe je ermee verbonden bent. Ook ben je altijd verzekerd van de nieuwste versie en functies. Wij koppelen moeiteloos bureautoestellen, mobiele telefoons (vast-mobiel integratie) maar ook computers, laptops en tablets aan de centrale. Zo ben je altijd bereikbaar, waar en wanneer je dat wilt (of niet 😉).

Enreach en Xelion
Voor onze Hosted telefonie maken wij gebruik van de oplossingen van Enreach en Xelion. Dit zijn bedrijven van Nederlandse bodem die een eigen telefonieoplossing hebben ontwikkeld. Alle functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen, rapportages en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder extra te hoeven betalen. Samen met jou bekijken we welke van de oplossingen het beste aansluit bij jouw wensen.

Lees meer over Xelion

Lees meer over Enreach Contact

Software
Met de software van Xelion geïnstalleerd op je computer of als app op je smartphone ben je altijd verbonden met je telefooncentrale. Je kunt hiermee doorverbinden naar een collega, zien wie er beschikbaar is en je eigen beschikbaarheid regelen. Of je nou thuis bent of op kantoor, de centrale beweegt met jou mee.

CRM integratie
Met de oplossingen van Enreach en Xelion heb je niet alleen een volwaardige VoIP-centrale maar beschik je ook over zeer uitgebreide mogelijkheden voor integraties met het CRM systeem. Door deze integratie wordt het contact met je klanten persoonlijker en kunnen collega’s makkelijk terugvinden wat jij met ze besproken hebt. Je ziet direct wie jou belt en de klantkaart wordt geopend. Vragen naar een postcode of klantnummer is hierdoor verleden tijd. Want jouw klant is toch geen nummer? Hij heeft jouw nummer en jij dat van hem. En wij doen daar verrekte handige dingen mee! Klik hier als je daar meer van wilt weten.

Ook benieuwd naar onze hybride oplossing van Mitel? Deze oplossing combineert de flexibiliteit van de cloud met een communicatieserver in jouw eigen serverruimte.

Vraag een offerte aan