Oplossingen voor camerabeveiliging

Smile, you’re on camera. Dat is precies wat we met onze camerabeveiliging voor ogen hebben. Met een camerasysteem is namelijk veel meer mogelijk dan alleen passieve bewaking. Een goed camerasysteem kan vele voordelen hebben voor jouw klanten. We brengen de mogelijkheden graag voor je in beeld.

Een slagboom die via kentekenplaatherkenning leveranciers automatisch doorlaat tot je afgesloten terrein. Een slimme camera die het aantal bezoekers telt en je automatisch een seintje geeft wanneer het te druk wordt. Of gezichtsherkenning om personeel toegang te geven tot bepaalde vertrekken. Het lijkt James Bond, maar het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden die een camerasysteem je biedt.

Op kantoor of vanuit huis kun je via een beveiligde verbinding inloggen om real time te zien wat er gebeurt. Maar ook terugkijken is altijd mogelijk. Onze haarscherpe beelden laten geen detail onbespied. Met een camera heb je alles in beeld én binnen bereik.

Vraag een offerte aan

Zijn we in beeld?

Ben jij op zoek naar een camerasysteem dat altijd op scherp staat? Samen met jou regisseren we een totaalplan waarin jouw wensen de hoofdrol spelen.

Stal Panser Elema

Hotel Via Via

Post-Plaza Hotel & Grand Café

Schouwburg De Lawei

Klein Vaarwater

Scholenkoepel KyK

Thus Wonen