Mitel, combineer een fysieke centrale in de patchkast met de cloud

Niet volledig overgeleverd willen worden aan de cloud maar toch wel de gemakken ervaren van het plaats onafhankelijk kunnen werken? Dit is mogelijk met de Mitel communicatieserver.

Hiermee werk je namelijk lokaal op kantoor met vaste en/of draagbare toestellen maar zorgt de cloud software genaamd ‘Mitel One’ ervoor dat je kunt werken waar jij dat wilt. Het grootste voordeel van een eigen communicatieserver is dat je verschillende type toestellen fysiek aan kunt sluiten. Denk hierbij aan analoge toestellen op bijvoorbeeld hotelkamers of een analoge werkplaatsbel. Daarnaast werkt Mitel naadloos met jouw CRM systeem.

Mitel One werkt zowel op een PC met een prachtig vormgegeven softphone als op mobiel met een intuïtieve app. Medewerkers met een Mitel One applicatie zijn hierdoor onderdeel van de centrale en kunnen naast beeldbellen, chatten en intern bellen (via de app of softphone) ook bijspringen op een wachtrij op kantoor wanneer het druk is of wanneer er minder bezetting is.

Wanneer kies je nou voor een eigen communicatieserver (telefooncentrale) en niet voor een volledige cloud oplossing? Wij adviseren je hierin natuurlijk graag. Maar geven meestal aan; “vanaf een 15 toestellen is een eigen centrale kijkend naar de abonnementskosten structuur voordeliger dan een cloud oplossing.”  Dan kan de investering in de hardware binnen een aantal jaren namelijk al voordeel bieden. Hoe meer toestellen hoe sneller dit moment zal zijn. Bij een cloud oplossing betaal je namelijk per gebruiker per maand. En bij een Mitel communicatieserver betaal je maandelijks alleen voor de netlijnen.

Enthousiast of juist nieuwsgierig geworden? Neem via de chat of telefonisch contact met ons op en we kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Ben je toch ook benieuwd naar welke voordelen onze cloudoplossingen te bieden hebben? Klik dan hier.

Vraag een offerte aan

Wij wachten je belletje af

Ben jij op zoek naar een slimme oplossing voor jouw zakelijke telefonie? En zoek je een telecompartner in de buurt die altijd bereikbaar is? Wij wachten je belletje af. Inkoppertje.

Neem contact met ons op