• ''Bij Faber is iedereen van het bedrijf betrokken bij het project’’

    Herman Schreuder, directeur Post-Plaza Hotel & Grand Café

“Bij Faber is iedereen van het bedrijf betrokken bij het project”

woensdag 3 mei 2023

“Bij Faber is iedereen van het bedrijf betrokken bij het project”

Post-Plaza Hotel & Grand Café, een begrip in Leeuwarden met op en top Friese gastvrijheid. Directeur Herman Schreuder had in 2014 grootse plannen en besloot het oude postkantoor bij het hotel te betrekken. Een ambitieus project, waarbij de data infrastructuur een enorme uitdaging vormde. Herman Schreuder schakelde daarom Faber Telecom & Data (opnieuw) in, ‘’gaandeweg is de samenwerking alleen maar intensiever geworden’’.

In 2014 startte de uitbreiding van Post-Plaza met het voormalige postkantoor. Van 40 naar 82 kamers vergde heel wat aanpassingen met betrekking tot de data infrastructuur. In het oude postkantoor was de technologie met betrekking tot telecom en data behoorlijk verouderd. Alles is tot de puntjes in kaart gebracht, vervangen of vernieuwd. Het resultaat was verbluffend: ‘’De jongens van Faber hebben onze chaotische muur vol draden in kaart gebracht en inzichtelijk gemaakt en uiteindelijk teruggebracht naar een patchkast van 1 bij 1,5 meter.’’

Nauw betrokken

Tijdens de verbouwing waren beide partijen nauw betrokken bij het project. Er lag een hele uitdaging voor ze en er moest geschakeld worden met meerdere partijen. Hiervoor is persoonlijk contact, innovatief meedenken en proactief handelen een vereiste. De monteurs van Faber waren vaak te vinden in het enorme gebouw om alles op rolletjes te laten verlopen. Herman: ‘’Bij Faber is iedereen van het bedrijf betrokken bij het project, zowel de monteur als de directeur komt langs, dat is wat Faber zo persoonlijk maakt’’.

Verbinding met elkaar

Uiteindelijk werd in 2015 de uitbreiding van Post-Plaza gerealiseerd en het resultaat mag er wezen. Het oude postkantoor werd omgetoverd tot een prachtige ruimte, waar industrieel design werd gecombineerd met de oude elementen. Elk detail was perfect uitgedacht, waardoor het hotel nu aanvoelt als een gezellige woonkamer. En dat is precies wat Faber ook aan Herman gaf: ‘’Faber is een klein bedrijf met een persoonlijke en betrokken service. Ze hebben korte lijntjes en denken mee voor de best passende oplossing.’’

Post-Plaza en Faber zijn nu onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben samen iets unieks gecreëerd. Een mooie combinatie van innovatieve technologie en ouderwetse gastvrijheid, die ervoor zorgt dat het hotel een begrip blijft in Leeuwarden en daarbuiten.

‹ Ga terug
Post-Plaza Hotel & Grand Café

Wat regelen wij voor Post-Plaza Hotel & Grand Café?

  • Telefooncentrale met vaste telefonie en mobiele telefonie
  • Databekabeling
  • Camerabeveiliging

Categorieën